Zoran (66): Nisam se mogao smiriti ni u mirovini, pa sam pronašao najbolje rješenje
Travanj 2019

Zoran (66): Nisam se mogao smiriti ni u mirovini, pa sam pronašao najbolje rješenje

Moja priča je malo drugačija od priča ostalih vozača Eko taxija. Cijeli život sam radio skroz drugu vrstu posla i nakon odlaska u mirovinu, nisam se mogao zamisliti da u mirovini doista i mirujem, plašila me činjenica da ću dane provoditi prikovan za kauč ispred televizora, čekajući da mi prođe vrijeme. Vidio sam oglas za posao vozača taksija u Eko taxiju i prijavio se jer sam još uvijek osjećao da bih mogao raditi i zaraditi nešto novaca uz mirovinu. Nakon što sam se prijavio za posao, brzo sam se i jednostavno prekvalificirao za vozača.

Radio za dubrovački Eko taxi od samih početaka

Uz dubrovački Eko taxi sam od njegovih samih početaka. Danas radim ono što volim, uživam u vožnji i razgovoru sa sugrađanima i turistima, a to mi ujedno donosi dodatna primanja, koja odlično popunjavaju budžet moje obitelji. Mislim da je ovo najbolje rješenje za sve koji se, poput mene, vide jedino u aktivnoj mirovini. Uspio sam spojiti ugodno s korisnim i zbog toga sam iznimno sretan.

Svi su oduševljeni inicijativom

Zasad nisam imao nikakvih neugodnih ili loših iskustava, ustvari, svi kojima kažem da vozim uz mirovinu, pozdravljaju ovu inicijativu Eko taxija. Na mladima svijet ostaje, ali u međuvremenu i mi stari moramo živjeti dostojanstveno, zar ne?
Zoran (66): I have found the best solution for my active retirement

My story is a bit different from the stories of other Eko taxi drivers. I've never drove a taxi before my retirement. But, after retiring, I was afraid of the fact that I would spend the days clinging to the couch in front of the TV, waiting for my time to pass. I saw a job advertisement for a taxi driver and sent my application because I still felt I could work and make some money. After I signed up for a job, I passed the retraining process and here I am!

A proud member of Eko taxi Dubrovnik's team

Today, I do what I like, enjoy driving and talking to people from Dubrovnik and tourists from all over the world. This job also brings me extra income, which really fills my family budget. I think this is the best solution for anyone who, like me, only finds himself in active retirement. I managed to combine business and pleasure, which makes me extremely happy.

Everybody is thrilled with this initiative

I haven't had unpleasant or bad experiences so far. In fact, everybody who finds out that I'm retired and still driving is thrilled with this Eko taxi initiative. We will leave this world to younger generations, but in the mean time, the elderly should also live decent lives. Am I right?Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".