SEZONA U EKO TAXIJU TRAJE CIJELU GODINU
Kolovoz 2020.

SEZONA U EKO TAXIJU TRAJE CIJELU GODINU

Eko taxi zapošljava vozače

Ulaskom u posljednji dio „ljetne“ sezone mnogi se pitaju gdje i što nakon završetka? Godina 2020. po mnogočemu je posebna, na žalost, više po onim negativnim stvarima koje je uzrokovala globalna COVID 19 pandemija nego po onim lijepim pozitivnim. U cijelom košmaru ružnih vijesti, jednu lijepu i pozitivnu donosi Eko taxi, vodeći regionalni taksi prijevoznik, koji zapošljava nove djelatnike na radno mjesto taxi vozača u Splitu, Dubrovniku, Čakovcu, Rijeci i Zagrebu.

Naši su vozači temelj našeg poslovanja. Tražimo pojedince koji više od uredskog računala vole vožnju i razgovor s ljudima. Ako želite posao gdje nijedan dan nije isti, svakako nam se javite. Između ostalog, na prvom mjestu nam je i zdravstvena sigurnost vozača, stoga smo ih opremili sa zaštitnim maskama i sredstvima za dezinfekciju.

Nakon prijave, očekujte poziv na inicijalni razgovor u kojem možete saznati sve bitne informacije vezane za posao vozača taksi vozila. Naravno, potrebno je proći i kratku obuku u kojoj se stječu sva potrebna znanja i vještine. Svi sadašnji i budući vozači na raspolaganju imaju 24-satnu logističku i ostalu podršku tako da se uvijek mogu osloniti na potrebnu pomoć ukoliko „zapnu“. Vozila Eko taxija se kontinuirano obnavljaju, a trošak goriva i amortizacije snosi poslodavac.

Svakako je važno napomenuti da je moguće i iznadprosječno zaraditi, bez ikakvih dodatnih troškova, a postoji i mogućnost dogovora kad su smjene u pitanju, a ni napojnice nisu za zanemariti. Ukoliko mislite da biste se dobro snašli na ovom radnom mjestu, pošaljite CV na posao@ekotaxi.hr uz npr. napomenu – Vozač u Splitu, ili se prijavite izravno putem forme ovdje.
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".