PREVENTIVNE MJERE U EKO TAXIJU PROTIV KORONA VIRUSA
Ožujak 2020.

PREVENTIVNE MJERE U EKO TAXIJU PROTIV KORONA VIRUSA

Prijevozi Eko taxijem u potpunosti su sigurni

Eko taxi usluge prijevoza se obavljaju i dalje prema uobičajenoj proceduri uz par poduzetih koraka kako bi se mogućnost zaraze i širenje iste minimizirala. Također, spremni smo surađivati s lokalnim vlastima ukoliko dođe do potrebe za time.

S obzirom da naši vozači svakodnevno dolaze u kontakt s većim brojem ljudi, upoznali smo ih sa svim mjerama zaštite koje se posebno odnose na jednostavna pravila kojih bi se ionako svi trebali pridržavati – ukoliko se ne osjećate dobro, ostanite kod kuće, češće i temeljitije perite ruke, pokrivajte usta prilikom kašljanja ili kihanja rupčićem ili laktom te izbjegavate kontakte sa bilo kime tko pokazuje simptome bolesti.

Naša vozila se redovito čiste i dezinficiraju kako bi bila spremna za prijevoz putnika, a naši vozači redovito dezinficiraju i peru ruke. Ukoliko kod vozača primjetite bilo kakve simptome koji bi upućivali na bolest, svakako ga zamolite da stane. Također, ukoliko vozač primjeti simptome bolesti kod putnika, istog može zamoliti da napusti vozilo.

Svakako apeliramo na sve da se pridržavaju propisanih pravila kako bi se stanje stabiliziralo i zaustavilo širenje ove napasti.
COVID 19 PREVENTIONS IN EKO TAXI

Riding with Eko taxi is safe

Eko taxi services are functioning as normal, with several preventative measures for our clients/users.

Our vehicles are cleaned and disinfected regularly and totaly safe for transport of users, and our drivers regularly wash and disinfect hands.

We advise you to stick to preventative measures, stay at home if you feel unwell, and wash your hands regularly.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".