NOVA TARIFA ZA PRIJEVOZE U DUBROVNIKU
17. svibanj 2021.

NOVA TARIFA ZA PRIJEVOZE U DUBROVNIKU

Dobre vijesti!

Uvođenjem akcijskih popusta početkom proljeća, pobrinuli smo se da jeftino i nesmetano stižeš na svoje odredište. Od 24. svibnja na snagu stupaju nove cijene u Gradu te spuštamo cijenu po kilometru na samo 7 kuna, dok će cijena starta s uključena 3 kilometra prijevoza iznositi 25 kuna.

Uz akciju „Zeleni utorak“ u kojoj ostvaruješ 20% popusta na sve prijevoze naručene putem besplatne Eko taxi korisničke aplikacije te 10% popusta svim ostalim danima, Eko taxi će i dalje ostaje najjeftiniji taxi prijevoznik na dubrovačkom području.Osim nove tarife za gradske prijevoze, vrijedit će i niske fiksne cijene za udaljenija mjesta. Tako se voziš od Mokošice i Župe Dubrovačke do grada Dubrovnika po fiksnoj cijeni od samo 50,00 kuna, odnosno do Solina i Plata za niskih 90,00 kuna. Prijevoz iz Cavtata i Zračne luke Dubrovnik iznosit će 130,00 kuna, a sve fiksne cijene dostupne su i za povratne prijevoze.

Nove cijene prijevoza dostupne su za narudžbe putem dispečerskog centra na broj 020 432 432 ili za narudžbe u par klikova putem korisničke aplikacije koju je potpuno besplatno možeš skinuti na sljedećim linkovima:

📱Android

📱iOS

📱HUAWEI

Sva vozila Eko taxija svakog dana prolaze proces dezinficiranja i čišćenja te su prijevozi potpuno sigurni.

Tvoj Eko taxi
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".