BESPLATAN PRIJEVOZ DJECI OBOLJELOJ OD MALIGNIH BOLESTI
kolovoz 2018

BESPLATAN PRIJEVOZ DJECI OBOLJELOJ OD MALIGNIH BOLESTI

Eko taxi poželio je pružiti pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti.

Eko taxi poželio je dati svoj doprinos i pružiti pomoć na odgovarajući način djeci oboljeloj od malignih bolesti, stoga će od posljednjeg tjedna u mjesecu rujnu biti omogućen besplatan prijevoz svim članovima Udruge Krijesnica u Zagrebu te oboljelima u Splitu i Dubrovniku. Mjesec rujan posvećen je podizanju svijesti o malignim bolestima u dječjoj dobi, kako bi se mogla pružiti adekvatna pomoć svim oboljelima. Akcija vrijedi na području Zagreba, a članovi će se moći voziti na liječenje do bolnice ili do svojih domova.

Besplatna vožnja u Zagrebu se može ostvariti pozivom na broj 1414, uz napomenu da se radi o Udruzi Krijesnica i pokazivanjem članske iskaznice vozaču, dok je u Splitu i Dubrovniku dovoljno naručiti taxi pozivom na broj 021 223 223 (Split) i 020 432 432 (Dubrovnik) s posebnom napomenom da se radi o suradnji navedenih bolnica i Eko taxija.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".